dt. 20

marš 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

╚xits del Lleida i del VoltregÓ

Els osonencs van eliminar el Corregio (4-3) i els de la Terra Ferma, el Tomar (4-4), i jugaran les semifinals de la CERS

12 de marš de 2018

LĺICG Software Lleida i el VoltregÓ van superar dissabte els respectius compromisos de quarts de final i jugaran la final a quatre de la copa de la CERS els dies 28 i 29 dĺabril. Tots dos han manifestat la voluntat dĺorganitzar-la, probablement de manera conjunta. El Lleida jugarÓ contra el Breganze italiÓ, mentre que el rival del VoltregÓ serÓ el Barcelos portuguŔs, campiˇ de les dues darreres edicions.

El VoltregÓ va derrotar el Correggio italiÓ (4-3) desprÚs dĺhaver empatat a fora en lĺanada (6-6) amb un gol de Xavi Crespo en el darrer minut que va evitar la pr˛rroga. Els altres gols contra un dur rival, per˛ que ja ha perdut la categoria a ItÓlia els van fer Petxi Armengol, Gerard Teixidˇ i Eric Vargas.

El Lleida, que tenia un 4-2 favorable del primer partit, va aguantar estoicament a la pista del Tomar portuguŔs i va esgarrapar un empat molt meritori (4-4) grÓcies als gols de Creus, Bruno di Benedetto, Andreu TomÓs i DarÝo GimÚnez.

El VoltregÓ va ser campiˇ de la copa de la CERS el 2002 superant en la final el potent Porto i va perdre la final del 2000 contra el Pašo dĺArcos. El Lleida, per la seva banda, va ser finalista el 2003 contra el Reus.

Resum del VoltregÓ-Correggio (via @Som d'hoquei amb imatges d'Esport3)

Resum del Tomar-Lleida (via @Som d'hoquei amb retransmissiˇ de Radio Cidade Tomar)

  • Font: L'Esportiu

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta