dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

La victòria del Calmar Vilanova al bloc d'hoquei de La Xarxa

6 de març de 2018
  • Noticia foto

    Foto:

La segona Copa del CP Calmar Vilanova ha centrat el bloc d'hoquei del programa "En Joc" de La Xarxa. Les vilanovines van derrotar contra pronòstic el Gijón a la final i van desfermar l'eufòria a Les Casernes..

A l'OK Lliga el Barça no va jugar -ho farà la setmana que ve contra el Girona- perquè va avançar el partit de Lliga Europea amb el Montreux (3 a 0), així que el Liceo és el nou líder de la categoria després de guanyar a Caldes (1 a 3), partit del qual podreu veure imatges. També veureu la victòria contundent del Reus a Arenys (1 a 6) que manté els del Baix Camp amb moltes opcions de títol. El Lleida va deixar escapar un 0 a 3 a Sant Hipòlit davant un Voltregà que va fer una remuntada èpica als darrers cinc minuts de partit. Sentireu declaracions dels dos entrenadors.

A la zona de descens els tres de sota s'han encallat i una setmana més s'han quedat sense vèncer. A més de la derrota de l'Arenys, el Palafrugell punxava amb el Lloret (4 a 5) i l'Asturhockey amb un Igualada que feia jornades que no guanyava. Per acabar la els resums, el bloc d'hoquei ens oferirà la victòria del Noia davant el Vic (5 a 2) i la sorprenent derrota del Vendrell amb l'Alcoi per un contundent 4 a 8.

I a Primera Divisió el Calafell i el Sant Cugat amplien avantatges al capdavant i tenen un peu a l'OK Lliga. El Calafell té onze punts d'avantatge sobre el quart -el primer que no puja- i el Sant Cugat vuit. Sembla que la tercera plaça serà la que es disputaran diversos equips. Ara és de l'Alcobendas, però Mataró i Taradell i potser altres equips que venen pel darrere, aspiren a aconseguir-la. Per sota, el Tordera surt del descens i hi fica el Vilanova. Les altres dues places estan ja assignades a Jolaseta i Rivas, totalment sentenciats al descens.

El bloc d'hoquei acabar amb un recordatori per la Lliga Nacional Catalana. Veureu un resum de l'empat entre el Juneda-Lleida i el Folgueroles.

Vegeu el bloc d'hoquei

Per cert que a les emissores de La Xarxa, a la secció "Avui recordem", aquesta setmana hi parlava l'exjugador de l'Igualada Sant Carda. Podeu sentir-lo en aquest enllaç de La Xarxa.

  • Font: La Xarxa / OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta