dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

Europa i la Copa Generalitat al bloc d'hoquei

20 de febrer de 2018
  • Noticia foto

    Foto:

El bloc d'hoquei de l'En Joc de La Xarxa ha començat aquesta setmana amb el cap de setmana europeu en l'hoquei masculí i el femení. Reus, Porto i Barcelona ja s'han assegurat el primer lloc. Veureu imatges del gran partit entre el Vic i el Porto i del Forte dei Marmi - Barça. En aquest enllaç podeu veure els gols del Viareggio - Reus. A la Copa d'Europa femenina el Voltregà va aconseguir passar a la final a quatre gràcies a la victòria per 2 a 3 a la pista de l'Iserlohn. El Bigues va perdre de nou amb el Biesca i en podreu veure els gols.

A la CERS el Voltregà va empatar a 6 gols a la pista del Correggio i el Lleida va vèncer 4 a 2 el Tomar. D'aquest partit també en veureu imatges.

A la competició domèstica es va disputar l'Igualada - Noia corresponent a la jornada 20 que s'havia jugat la setmana passada. Aquest partit es repetirà el cap de setmana vinent a la Copa. De l'OK Lliga femenina veureu els gols del Girona - Palau (0-5), del Reus - Cerdanyola (2-4) i de l'Sferic - Vila-sana (7-4).

A Primera Divisió el Calafell va empatar i sembla que comença a perdre gas, però la bona feina feta aquesta temporada el manté líder. Veureu els gols d'aquesta Vilafranca - Calafell (1-1). Amb la victòria sobre el Taradell (3-2) el Sant Cugat se situa a tres punts dels calafellencs. El Tordera va estrenar el nou tècnic Xavi González amb una contundent victòria per 8 a 3 davant el Vilanova, però els del Maresme segueixen en posicions de descens.

I el bloc d'hoquei d'aquesta setmana acaba amb la Copa Generalitat que va fer gaudir els aficionats de Sant Hipòlit i visitants de molt bon hoquei. A la final masculina una de les figures va ser Marcos Blanqué, que va fer sis dels nou gols del Caldes B davant el Manlleu B. I a la final femenina el Voltregà B va vèncer el PHC Sant Cugat per 3 a 2. El bloc d'hoquei ha acabat anunciant que la setmana vinent La Xarxa emetrà el Congrés - Sentmenat de la Lliga Nacional Catalana.

Vegeu el bloc d'hoquei

  • Font: La Xarxa / OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta