ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Sis mesos de sanció per a Marc Gual a la Lliga Europea

14 de febrer de 2018

El FC Barcelona ha rebut la notificació que sanciona Marc Gual sense poder competir a la Lliga Europea durant sis mesos. El Club estudia presentar recurs al comitè europeu (CERS-RH), ja que la sanció anunciada impedeix al jugador blaugrana disputar cap partit més de la Lliga Europea 2017/18.

Marc Gual va ser expulsat al minut 5 del Benfica – Barça Lassa disputat el 9 de desembre del 2017 (4-8), després d’una acció amb Diogo Rafael. El blaugrana no va poder disputar el partit de la quarta jornada de la Lliga Europea contra el Benfica al Palau (2-0) i, segons la sanció rebuda, no podrà estar convocat en cap més partit de competició continental fins el 8 de juny del 2018.

Així doncs, el ‘3’ blaugrana no podrà jugar la cinquena i la sisena jornada de la fase de grups a Forte dei Marmi (17 de febrer) i al Palau contra el Montreux (3 de març). Tampoc podrà jugar els quarts de final i, en cas de classificació, també es perdria la final a quatre. En els 29 partits que ha pogut disputar aquesta temporada, el de Sant Sadurní d’Anoia ha estat titular en 26 ocasions, ha marcat 17 gols i ha fet 17 assistències de gol.

La jugada

En el següent enllaç podeu veure aquest partit complet. Al minut nou del vídeo és quan es produeix la jugada en qüestió. Que cadascú la vegi i jutgi la jugada i la sanció rebuda pel jugador.

  • Font: Web FCB / OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta