ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Jordi Del Amor anuncia la seva retirada a final de temporada

El capità del Noia Freixenet posarà fi a una llarga trajectòria amb dues CERS (2007 i 2014), una Copa Continental (2014) i una Copa Federació (2002)

30 de gener de 2018
  • Noticia foto

    Jordi Del Amor penjarà els patins quan acabi aquesta temporada

    Foto: Premsa Noia

Jordi del Amor i Fabrés (Sant Sadurní d’Anoia, 1978) ha decidit posar punt final a la seva trajectòria esportiva un cop finalitzi aquesta campanya, després de capitanejar el CE Noia Freixenet les darreres quatre temporades.

Del Amor va començar a jugar a hoquei patins als 3 anys al Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Després d’aquesta primera etapa formativa, als 9 anys va incorporar-se a la disciplina del Noia fins que, al complir la majoria d’edat, va completar dues temporades al CP Tenerife, equip amb qui va assolir l’ascens a Divisió d’Honor.

Als 20 anys va tornar al primer equip del Noia Freixenet. Va conquerir una Copa Federació (2002), una tercera posició a la Lliga de Divisió d’Honor (2000/01) i va ser finalista al play-off de la Divisió d’Honor (2002/03). L'any 2007 va fitxar pel Club Patí Vilanova, on va proclamar-se campió de la Copa de la CERS (2007). Finalment, i abans de tornar al Noia Freixenet l’any 2010, Jordi del Amor va jugar mitja temporada amb l’Epson Cerdanyola.

En aquesta tercera etapa al conjunt de la capital del cava, l’any 2014 va tornar a aixecar la Copa de la CERS, a Forte dei Marmi i va guanyar la Copa Continental davant el FC Barcelona. Aquestes darreres temporada també va celebrar els sotscampionats de Copa (2012) i de la Supercopa disputada aquell mateix any. També va disputar la final a vuit de la Lliga Europea del 2011, celebrada a Andorra.

El Club Esportiu Noia Freixenet ha agraït en una nota de premsa la seva dedicació, sacrifici i compromís demostrats durant tota la seva trajectòria, a més de la gran estima pel club del seu poble.

  • Font: Premsa Noia

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta