dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

Presentada la Copa Intercontinental que es disputarà a Reus

6 de desembre de 2017

Aquest dimarts es va presentar la Copa Intercontinental d'hoquei sobre patines, que es disputarà al Pavelló Olímpic de Reus els dies 15 i 16 de desembre.

L'acte, que es va fer a la sala de premsa Antoni Gaudí del pavelló on es disputarà el torneig, va comptar amb la presència de Carmelo Paniagua, president de la Federació Espanyola de Patinatge i president del Comitè World Skate-RTHC; Carles Pellicer, alcalde de Reus; Jordi Cervera, conseller d'Esports de l'Ajuntament de Reus, i Jordi Bros, gerent de Reus Esport i Lleure.

L'alcalde Carles Pellicer va donar la benvinguda a tots els assistents i va expressar la seva gratitud perquè Reus aculli aquesta cita intercontinental. Per la seva banda, el president Paniagua va recordar que Reus és referent mundial de l'hoquei sobre patines i va explicar que aquest nou format farà que els quatre millors equips del món s'enfrontin en aquesta bonica ciutat. Finalment, Jordi Cervera, conseller d'Esports, va repassar l'agenda d'actes per a l'esdeveniment de la propera setmana.

El torneig comptarà amb la presència de Reus Deportiu, actual campio d'Europa, l'SL Benfica, campió d'Europa 2015/16, l'Andes Tallers de Mendoza, campió d'Amèrica 2015/16, i el Concepción PC, actual campió de la Copa Amèrica que s'ha celebrat aquest passat mes de novembre. La Copa Intercontinental de Reus no es va disputar la temporada passada i per això enguany hi ha els campions de les dues darreres edicions.

La primera semifinal senfrontarà l'SL Benfica contra Andes Tallers de Mendoza a les 19.30 hores, i la segona, a les 21.15 hores entre el Reus Deportiu i el Concepción PC. La gran final es disputarà el dissabte a les 17 hores. Tots els partits seran retransmesos en directe per Esport3. De moment no se sap res dels preus de les entrades.

  • Font: Premsa FEP

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta