dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

La Lliga Europea i la Copa CERS al bloc d'hoquei de La Xarxa

27 de novembre de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

El bloc d'hoquei conduït per Anna Freixa ha començat aquesta setmana amb la jornada 2 de la Lliga Europea. El Vic va ser l'únic equip català a perdre en competició europea aquesta cap de setmana i pràcticament ha dit adeu als quarts de final, ja que segueix sense puntuar i Porto i Follonica ja tenen 6 punts. El Barça i el Reus es van passejar a domicili i sumen tres punts que no per previsibles deixen de ser importants.

A la Copa CERS ple català, ja que els cinc equip van passar ronda. Veureu els gols del Vendrell - Coutras (5 a 2), del Voltregà - Remscheid (8 a 1). Al Voltregà hi va debutar un jugador de la base, Gerard Rovira, que va marcar un gol i va explicar als micròfons de La Xarxa les sensacions del seu debut. Per acabar veureu els gols del Lleida - Walsum (7 a 2).

A l'OK Lliga només es va jugar un partit de la jornada 9, perquè la resta es juguen aquest dimarts. El Caldes va derrotar el Lloret per 3 a 2 en un duel molt igualat. En un partit avançat de la jornada 11 el Girona va golejar l'Asturhockey per 6 a 1.

A l'OK Lliga femenina el Gijón va cedir punts davant el Liceo (1 a 1) i això iguala encara més la part alta de la taula on Gijón, Voltregà, Manlleu i un sorprenent Vila-sana semblen els més ben situats per fer-se amb el títol. Al bloc d'hoquei veureu alguns dels gols de la jornada 7 de l'OK Lliga.

I a Primera Divisió el Calafell va cedir els dos primers punts després d'empatar a zero a la difícil pista del SHUM. El Calafell segueix líder seguit de Mataró i Sant Cugat a la zona d'ascens. Al descens hi segueixen Jolaseta, Sant Feliu i Rivas.

Vegeu el bloc d'hoquei

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta