dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

Primer dimarts d'OK Lliga de la temporada

7 de novembre de 2017

Aquest vespre a les 9 es juguen set partits de la jornada 6 de l’OK Lliga. El dissabte ja se’n va jugar un, el Lloret – Palafrugell, que va acabar amb victòria local amb un solitari gol de Lluís Grau. Aquests són els partits de la resta de la jornada:

Coinasa Liceo HC - CH Caldes Recam Laser
Reus Deportiu La Fira - CE Arenys de Munt
Enrile PAS Alcoi - CE Vendrell
Igualada Calaf Grup HC - Asturhockey CP
Club Patí Vic - CE Noia Freixenet
ICG Software Lleida - CP Voltregà
FC Barcelona Lassa - Citylift Girona CH

El Liceo i el Barça tindran difícil seguir amb el ple de victòries perquè tenen dos rivals en alça, Caldes i Girona, respectivament. El Barça i l’equip gallec són ara com ara els màxims candidats al títol amb el permís d’un altre dels candidats, el Reus Deportiu, que ha cedit ja sis punts en aquest inici de temporada. El Girona, rival del Barça, ha fet un gran començament i ja acumula 10 punts. La darrera jornada davant el Lleida tot just va perdre el primer partit. El Caldes, que visita La Corunya, ha tingut un començament irregular però es troba en vuitena plaça en zona d’accés a la Copa del Rei.

El Vendrell visitarà l’Alcoi amb optimisme després de trencar tres derrotes seguides a l’OK Lliga. La gran victòria davant el Reus i la victòria a la Copa CERS a França fan que els vendrellencs vagin a la pista de l’Alcoi per treure els tres punts. Els de Punset han fet un gran inici amb victòries davant Voltregà, Asturhockey i Palafrugell.

Precisament qui rebrà el debutant Asturhockey és l’Igualada. Els asturians no seran un rival fàcil, ja que arriben amb la moral alta després de guanyar per 4 a 1 el Lloret. Aquesta victòria trenca la ratxa de quatre derrotes seguides, així que l’Igualada no s’ha de refiar. A Europa els de Ferran López van aconseguir un gran victòria a la pista del Sarzana. La victòria de l’Igualada avui és clau per sortir de la part baixa perquè l’Igualada, per ara, només ha aconseguit una victòria i dos empats.

En igual situació es troba el Patí Vic, però amb la moral més baixa. La derrota per 13 a 3 a la pista del Porto, la pitjor de la història del Vic a Europa, ha fet molt mal. Això, sumat a un moment delicat a la lliga –el Vic no guanya des de la primera jornada- fan que el partit amb el Noia sigui una final. El Noia, però, es troba tercer amb 10 punts gràcies a un gran començament. A l’equip de Pere Varias hi ha Martí Casas i Sergi Llorca, que avui tornen al seu a la pista del seu exequip.

El Lleida, amb un Darío Giménez demostrant talent a cada jornada, en especial a les faltes directes, també té 10 punts i rep un Voltregà que també està patint a la classificació. Tan sols té quatre punts i es troba a un del descens, així que aquest partit és clau per reprendre el vol.

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta