ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

El Vilanova tanca l'equip amb Catalina Flores

12 de setembre de 2017

El Club Patí Vilanova ha tancat aquesta setmana un acord amb la jugadora xilena Catalina Flores, de 18 anys, per incorporar-se a la disciplina del seu primer equip femení per la present temporada.

Malgrat la seva curta edat, Cata Flores ha disputat ja dues OK Lliga femenines, la primera amb el club madrileny de Las Rozas i la passada temporada a les files del Liceo de La Coruña. A més a més, ja ha disputat dos Mundials, el d’aquest any a Naijing, a La Xina, en el marc dels Word Roller Games, i el passat a Iquique, a Xile, on va ser la máxima golejadora i va portar la seva selecció a la cinquena possició, fita que li va suposar el guardó de millor esportista xilena d’hoquei patins aquella temporada.

Cata és una davantera golejadora que posa la cirereta a un equip femení que, de la mà del patrocinador RD Impagos, aspira aquesta temporada a millorar els resultats de temporades anteriors.

Amb aquesta incorporació, el CP Vilanova tanca definitivament el seu equip femení amb la continuïtat de les dues porteres, Cate Ortega i Maria Briva, i les jugadores Maria Figuerola, Paola Pascual i Maria Córdoba. Se sumen a l'equip les incorporacions d’Alba Ambròs, Daiana Silva, Pati Miret i Cata Flores.

  • Font: Premsa Vilanova

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta