ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

25è edició del Torneig de la Verema - Memorial Jaume Mitjans

4 de setembre de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

Enguany el Club Patí Vilafranca celebrarà la 25ª edició del Torneig de la Verema - Memorial Jaume Mitjans, un torneig que se celebrarà el divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de de setembre de 2017, al pavelló d’hoquei i a la pista annexa de la Zona Esportiva de Vilafranca, a l’avinguda de Catalunya s/n.

Enguany els partits de totes les categories es jugaran des de la tarda del divendres, durant tot el dissabte i el diumenge fins al migdia, que és quan es farà l’entrega de trofeus. Es disputaran fins a 58 partits des de l’escola fins a Primera Divisió. Cal tenir present que cap a les 20.30 h del dissabte hi haurà la presentació de tots els equips del Club Patí Vilafranca Capital del Vi de la propera temporada 17/18.

En aquesta edició, passaran per Vilafranca, clubs tant importants com CE Noia Freixenet, CP Cubelles, CP Ribes, GEiEG, Igualada FHCP, Alpicat HC, HC Sentmenat, CT Barcino i es comptarà amb la participació del Cocentaina HC d’Alacant, l’Oberena de Pamplona, l’Alameda Osuna de Madrid, el Compañia Maria de A Coruña i el club Stuart Carvalhais de Portugal.

Així doncs des del Club Patí Vilafranca s'ha intentat posar tots els al·licients sobre la taula per tal que el XXV Torneig de la Verema d’hoquei sobre patins - Memorial Jaume Mitjans sigui un èxit i, alhora, es vagi consolidant com un torneig de presentació, no només del Patí Vilafranca, sinó de tots els altres equips que passen per aquest torneig.

Podeu consultar tots els horaris en aquest enllaç a la pàgina web del CP Vilafranca.

  • Font: Premsa CP Vilafranca

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta