dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

L'Sporting s'emporta Matías Platero a cop de talonari

El Reus Deportiu La Fira es queda sense un dels seus jugadors més importants després que l'Sporting de Lisboa hagi pagat la clàusula de rescissió

7 d'agost de 2017
  • Noticia foto

    Matías Platero tanca la seva segona etapa al club després de dos anys vestint la samarreta reusenca

    Foto: Laia Solanellas

Joan Alfons López, Esports del Camp - El Reus Deportiu ha patit una "neymarada". El conjunt roig-i-negre ha vist com Matías Platero, un dels pilars del projecte, abandona el club després que l'Sporting de Lisboa hagi abonat la xifra estipulada en la seva clàusula de rescissió: 41.000 euros. Així, per sorpresa i mitjançant una important quantitat econòmica dins del món de l'hoquei patins, és com el jugador argentí posa punt final a la seva segona etapa a la capital del Baix Camp després de dos anys. Tot i que la direcció del Reus Deportiu entén la postura del jugador, no es pot evitar que sigui una baixa que faci mal: Ens dol perquè era un jugador important, però estem contents perquè el cos tècnic i la direcció esportiva està fent el treball ben fet, va explicar ahir a la tarda la presidenta roig-i-negra Mònica Balsells.

El club, en cap moment, ha pogut fer res per a retenir el jugador: l'Sporting s'ha entès amb el jugador, nosaltres no podíem fer una contraoferta perquè amb aquests equips grans no arribem (econòmicament). Platero multiplicarà per uns quants números el seu contracte, ha explicat Balsells. El Reus Deportiu, conscient des de principis de maig que l'entitat portuguesa tenia intenció d'aconseguir els serveis de Platero, ja va cobrir-se les esquenes en cas que la sortida s'acabés produint com així ha estat: El fitxatge de Romà ja era perquè creiem que havíem de tenir un reforç si això no es portava a terme o per tenir un substitut. Ara, sense el defensa, la direcció esportiva ha de plantejar-se si cal reforçar o no l'equip: L'equip no està tancat, ha avisat Balsells.

Si els reusencs aposten per fitxar algú, aquesta operació es farà abans del pròxim dilluns 21 d'agost, data quan s'inicia la pretemporada de l'equip de Jordi Garcia.

  • Font: Esports del Camp

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta