dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

Eduard Lamas i Sergi Miras tornen al Liceo

A La Corunya estaran a les ordres de Juan Copa

8 d'agost de 2017
  • Noticia foto

    Eduard Lamas tornarà a portar la samarreta del Barça

    Foto: Eduardo Pérez

El Coiasa Liceo ja ha enllestit pràcticament l’equip per a la temporada 2017/18 i ho ha fet amb dos bons fitxatges: Sergi Miras i Eduard Lamas, que acompanyaran Juan Copa, que rellevarà l’etern Carlos Gil. A més, el club també incorpora el porter Martín Rodríguez (23 anys), que acompanyarà Xevi Malián a la porteria.

El retorn de Sergi Miras (31 anys), provinent de l’Sporting de Portugal -on ha anat precisament Toni Pérez-, es confirmava el passat 27 de juliol. Miras havia jugat al Liceo les temporades 2010/11 i 2011/12. El primer any va anotar 9 nou gols i el segon anys en va fer 22. El seu palmarès inclou 2 Copes d'Europa consecutives.

I qui ara torna també al Liceo és Eduard Lamas, que ve de disputare dues temporades al FC Barcelona. Tot i tenir ofertes de diverses clubs estrangers, Lamas ha optat per tornar a La Corunya. Actualment té 26 anys i va debutar al primer equip gallec la temporada 2008/09. Després va ser cedit al Cerceda, que aleshores era entrenat per Juan Copa, així que enguany es retrobaran. La temporada 2010/11 Lamas va tornar al Liceo i en va esdevenir una peça clau. Amb ell el Liceo va guanyar dues Copes d’Europa consecutives, una OK Lliga, una Supercopa d’Espanya i una Copa Intercontinental. Una lesió al genoll va fer que el seu primer any al Barça fos complicat, però la temporada passada, ja plenament recuperat, va anotar 10 gols amb l’equip que entrenava Ricard Muñoz. Amb Lamas el club té a la plantilla 9 jugadors, 5 dels quals són sorgits del planter: Josep Lamas, César Carballeira, Dava Torres, Martín Rodríguez i Eduard Lamas.

  • Font: OKCAT

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta