dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

El Vendrell presenta la plantilla 2017/18 i s'acomiada de Moritz

Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs faran tàndem a la banqueta

27 de juliol de 2017
 • Noticia foto

  El president del Vendrell amb els nous tècnics (Foto 1/2)

  Foto: Premsa Vendrell

 • Noticia foto

  Cristian Rodríguez i Gerard Camps defensaran els colors del Vendrell

  Foto: Premsa Vendrell

El Moritz Vendrell 2017/18 ja s'ha presentat i ho fa amb força canvis. Respecte a la temporada 2016-2017 hi ha les baixes dels jugadors Jordi Creus i Francesc Gil, i sels porters Roger Molina i Martí Zapater. També al cosa tècnic ja que no seguiran l'entrenador Jordi Garcia, el segon entrenador Fidel Noguera, el delegat Ton Roig, la fisioterapeuta Sònia Sieiro i l'auxiliar Ramon Margalef.

Continuen a l'equip Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Marc Navarro, Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Joan Lluís Mudarra i Iker Casado i Pol Ferrer. Del cos tècnic també seguiran el preparador físic Eduard Romero, el delegat Miguel Casado i l'auxiliar Joaquim Tomás.

Quant a les noves incorporacions, les ja sabudes. El porter Gerard Camps ve del Vic i ja havia estat al CE Vendrell la temporada 2012-2013. També ve del Vic Cristian Rodríguez, que havia jugat al Vendrell les temporades 2010-2011 i 2011-2012. Els entrenadors seran Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs, dos tècnics de la casa que van ser coordinadors de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell la temporada 2015-2016 i que, recentment, han aconseguit èxits esportius importants per al Club. Així, el Juvenil dirigit per Xavier Nicolàs va ser campió de Catalunya i subcampió d'Espanya, i el Segona Catalana dirigit per Gonzalo Medina va aconseguir l'ascens a Primera Catalana. Xavier Nicolàs ja havia formar part del cos tècnic del primer equip la temporada 2015-2016.

Al cos tècnic, també hi haurà la incorporació de Joan Josep Rovira Valls com a delegat. També està previst fer fitxa del primer equip a dos jugadors més de la base.

Moritz ja no serà el patrocinador

Aquesta temporada Cerveses Moritz ja no serà el patrocinador del Vendrell. Des del Club s'han mostrat molt agraïts pel suport rebut per part de Moritz Barcelona des de la primera temporada a l'OK Lliga (2010-2011), compartint èxits esportius i moments històrics. Ara com ara S'està treballant per trobar un nou patrocinador i les opcions es mantenen obertes. Es cerquen empreses i marques que puguin estar interessades a patrocinar un equip que juga en la millor lliga d'hoquei del món amb un equip competitiu, que va a Europa i que té ganes de continuar fent història, tal com s'explica des del Vendrell.

Obres al pavelló del Club

Properament s'iniciaran les obres de remodelació del pavelló del Club per poder acollir la competició d'handbol femení com a Seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Això suposarà que, previsiblement, fins al gener del 2018, tant els dos equips sèniors com els quinze equips de la base hauran d'entrenar i jugar en un altre pavelló. L'Ajuntament del Vendrell ha estat treballant per poder disposar d'instal·lacions esportives de Calafell, i volem agrair la tasca que fa la Regidoria d'Esports i la col·laboració de l'Ajuntament de Calafell i del Club Patí.

Segon equip sènior i la base

La temporada 2017-2018 hi haurà un segon equip sènior competint a Primera Catalana. Pel que fa a la base, a part de l'escola d'hoquei per a infants a partir de 3-4 anys que vulguin iniciar-se en aquest esport, hi haurà 15 equips: 1 Penedès-Garraf, 3 d'Iniciació, 1 Prebenjamí, 3 de Benjamí, 2 d'Aleví, 2 d'Infantil, 1 Juvenil, 1 Júnior i, una temporada més, es manté un equip femení a la categoria Fem12.

Pretemporada del primer equip

El 28 d'agost s'iniciaran els entrenaments. A part d'amistosos, una temporada més es disputarà la Lliga Catalana. Aquest és ara per ara el calendar:

Divendres 8 de setembre: CE Vendrell – Girona CH
Dimarts 12 de setembre: CH Palafrugell – CE Vendrell
Divendres 15 de setembre: CE Vendrell – CP Voltregà

 • Font: 0

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta