dt. 20

març 2018

Edició 4212 - Any XNotícia

Pep Rifà vol que Dani Rodríguez lideri el CP Taradell

22 de juliol de 2017
  • Noticia foto

    Dani Rodríguez amb la samarreta del CP Taradell

    Foto: Twitter CP Taradell

El CP Taradell va presentar dimarts a la tarda el seu primer i últim reforç de cara al seu retorn a Primera Divisió. Es tracta de Dani Rodríguez, que si fa uns dies feia públic que deixava el Voltregà, seguirà vestint de blanc-i-blau, encara que a partir de la propera temporada el seu equip serà el CP Taradell. Dimarts a la tarda va ser presentat a la seva nova casa, el pavelló d'El Pujoló de Taradell, acompanyat del seu nou entrenador, Pep Rifà, i la presidenta del club, Antònia Domínguez.

Amb 33 anys arriba a Taradell per assolir nous reptes. És un projecte que m'agrada i que permet compaginar-me altres temes professionals. Rodríguez afegeix que Taradell és un lloc per seguir creixent i ajudar a fer créixer el grup. De fet, el seu nou entrenador, Pep Rifà, té clar que el paper de Rodríguez serà de líder: És la persona que vaig demanar, ideal per a nosaltres i que ve per liderar el grup.

Una plantilla que manté el bloc de les últimes temporades, amb només una absència: la de Miquel Masoliver, que seguirà vinculat al CP Taradell, ara però com a entrenador del Primera Catalana. Rodríguez conscient del paper que haurà d'assumir a Taradell, explica que /-bolda Sant Hipòlit sempre hi ha hagut jugadors joves i és un rol que m'agrada assumir-/, i afegeix que crec que podré ajudar encara que la temporada passada aquests jugadors van fer un pas molt important, però entre tots hem de fer que aquest Taradell segueixi escalant. En aquest sentit, Rifà comenta que és el mateix bloc, però és una plantilla dinàmica que avança en positiu i així hem de continuar; volem fer més, volem millors els jugadors i volem fer millors partits.

L'objectiu del CP Taradell a la Primera Divisió serà mantenir la categoria, com tot equip que puja, assenyala Rodríguez, però esperem fer-ho al més aviat possible.

  • Font: Laia Miralpeix, El 9 Nou

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta