ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Roger Bars renova tres anys amb l'Igualada

11 de maig de 2017
  • Noticia foto

    Roger Bars amb el president Manel Buron

    Foto: Premsa Igualada

Roger Bars ha ampliat el seu contracte amb l’Igualada Hoquei Club per tres anys més i seguirà vestint la samarreta arlequinada fins al 30 de juny de 2020. D’aquesta manera, l’Igualada s’assegura poder seguir comptant amb dos jugadors sortits del planter amb molta projecció: Roger Bars i Tety Vives, que es va conèixer que també continuaria al club el passat dimarts.

El jove jugador de l’Igualada, de només 18 anys, va debutar a l’OK Lliga el novembre de la temporada 2015/2016, en edat de juvenil, i va jugar tots els partits fins a final d’any. Durant la present temporada, que és el seu primer any com a júnior, ha estat sempre amb el primer equip, i ha esdevingut un home molt important pels esquemes de Ferran López. Bars ha assegurat que renovar per l’Igualada és un honor perquè és on he estat des de petit i on sempre he somiat jugar al màxim nivell.

Bars va començar a patinar amb només dos anys a l’escola de les Escolàpies de l’Igualada i als 4 anys ja va passar a l’escola de l’Igualada, on ja ha sumat diversos títols com el Campionat de Catalunya benjamí l'any 2010, el sostscampionat de Catalunya juvenil el 2016 i, aquest mateix any, el campionat d’Espanya juvenil.

El joc de Roger Bars no ha passat desapercebut pels seleccionadors nacionals. Roger Bars va aconseguir el sostscampionat d’Europa amb la selecció espanyola sub-17 a França i l’any passat, coincidint amb l’inici de la temporada 16/17, el tercer lloc a l’Europeu de Suïssa amb la selecció espanyola sub-20. Enguany, també és a la preselecció per anar amb la selecció sub-20 als World Roller Games de la Xina.

  • Font: Premsa Igualada

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta