ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Tety Vives renova amb l'Igualada Hoquei Club fins l'any 2020

9 de maig de 2017
  • Noticia foto

    Tety Vives amb el president Manel Buron

    Foto: Premsa Igualada

Una de les últimes perles del planter de l'Igualada Hoquei Club, César 'Tety' Vives Boersma, ha renovat amb el club fins l'any 2020. D'aquesta manera, l'equip arlequinat s'assegura la continuïtat d'un dels seus jugadors amb més projecció fins al 30 de juny de 2020. El català-holandès, de només 20 anys, ha assegurat que està molt content per la renovació i que té moltes ganes d'aprendre.

Tety Vives està disputant la seva primera temporada com a sènior amb el primer equip de l'Igualada i acumula un total de 14 gols i un 100% d'efectivitat en les faltes directes a l'OK Lliga. El jove jugador ja va gaudir de minuts amb el primer equip en els seus anys de júnior, tant amb Cesc Monclús la temporada 14/15 com amb Ferran López l'any passat.

El '19' de l'Igualada porta 17 anys sent jugador del club. Amb tres anys va entrar a formar part de l'Escola de Patinatge i ha completat tota la seva trajectòria al club, passant per totes les categories de l'Igualada Hoquei Club. El jugador català-holandès ha admès que estic molt feliç a l’Igualada, que m’ha donat la gran oportunitat de jugar a l’OK Lliga i que es troba en un moment de molta confiança. Tety Vives considera que puc aportar verticalitat, fam de gol, d’ambició i, sobretot, moltes ganes de treballar.

El jove del planter igualadí no només és conegut al Pavelló de Les Comes. Fa dos anys va ser internacional amb la selecció holandesa i va participar al Mundial de França. L'estiu vinent ho farà als World Roller Games de la Xina.

  • Font: Premsa Igualda

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta