ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Arriba la segona edició del torneig Spirit of Hockey a Igualada

8 de maig de 2017
  • Noticia foto

    Foto:

L’Igualada Calaf Grup organitzarà per segon any consecutiu el torneig de 24 hores consecutives d’hoquei sobre patins, anomenat Spirit of Hockey. La competició es disputarà el divendres 16 de juny i el dissabte 17 de juny al Pavelló de Les Comes de manera interrompuda, com ja es va fer durant la primera edició.

Els partits d’hoquei es jugaran en tres categories diferents, segons edat. Els nascuts entre el 2006 i el 2009 formaran part de la categoria "Mini" i la categoria "Maxi" està pensada pels jugadors nascuts entre el 2002 i el 2005. Els més grans jugaran a la categoria "Ultra", en la qual es poden inscriure els nascuts a partir de 2001. Els campions i subcampions de cada categoria rebran un premi, així com el màxim golejador i el millor porter.

El format el torneig de ‘Spirit of Hockey’ és d’equips amb un porter i quatre jugadors, tot i que es permetrà arribar a un màxim de sis jugadors. Els integrants de més de 16 anys jugaran la competició durant vint-i-quatre hores i els menors de 16, durant dotze. El preu de la inscripció és de només 60 euros per equip, i es pot formalitzar a les oficines del club. L’Spirit of Hockey espera acollir equips d’arreu del territori.

Tota la informació de l'Spirit of Hockey 2017

  • Font: Premsa Igualada

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta