ds. 24

febrer 2018

Edició 4188 - Any XNotícia

Alberto Borregan presenta el Campus BB21 a Ribes de Freser

14 de març de 2014
  • Noticia foto

    Foto:

L'exjugador del FC Barcelona Alberto Borregan presenta per aquest estiu el campus BB21 que comptarà també amb la tasca dels tècnics Òscar González i Francesc Linares. Serà en dos torns:

-Del 22 al 28 de juny pels nascuts entre l'any 2002 i 2005, ambdós inclosos.
-Del 29 de juny al 5 de juliol pels nascuts entre l'any 1998 i el 2001, ambdós inclosos.

En aquest campus s'aprendran nous moviments i s'ensenyarà a utilitzar-los tècnicament i tàcticament amb la finalitat d'aconseguir el millor rendiment. Així mateix, es fomentaran els valors de respecte, convivència i joc net amb la resta de companys. Es pretén passar-ho el millor possible i per això hi haurà jocs, concursos i altres activitats d'oci complementàries a la pràctica de l'hoquei sobre patins.

Aquest és el programa del campus BB21 on els participants rebran els obsequis d'un estic del Campus BB21, una Bossa Nylon i una camiseta del Campus BB21, un manual d'entrenaments per fer a casa i d'altres obsequis dels col·laboradors que apareixeran pel campus.

L'allotjament serà a l'hotel “Els Caçadors” de Ribes de Freser i les activitats esportives i d'oci es faran al pavelló i al camp de futbol. Pels interessats en inscriure's podeu fer-ho en aquest enllaç al lloc web del campus. Per a més informació, també podeu escriure un correu electrònic a campus@bb21.es.

  • Font: Campus BB21

okcat.cat - ok@okcat.cat - v. 3.6 beta